فینگر فود را فقط به عنوان یک پیشغذای ساده نگاه نکنید؛ آنها واقعاً میتوانند جزو جذابترین وعدههای مهمانی باشند. در لحظاتی که مهمانان شما در حال صحبت و تعامل با یکدیگر هستند، انتخاب و ارائه فینگر فود مناسب میتواند به طور قابل توجهی بر جو مهمانی تأثیر بگذارد و برای حضار یک تجربه لذتبخش ایجاد کند. در این مقاله، مجموعه ما به بهترین فینگر فودهایی که میتوانید در مهمانیهای خود قرا دهید، پرداخته است. با ما همراه مقاله فینگر فود برای مهمانی باشید و این انتخابهای شگفتانگیز را بررسی کنید.
لقمه وافل خاویار
جایگزینی خلاقانه برای بلینیهای سنتی، این لقمههای وافل را با خاویار، کرم فریچ، و پیازچه خرد شده پر کنید. با برش آنها به صورت نواری، یک فینگر فود لذیذ و شیک برای مهمانان خود فراهم کنید.
روگلاخ با مربای پیاز و پنیر
روگلاخ، اغلب با مربا و آجیلهای خرد شده تزئین میشود و بر روی آن شکر دارچینی پراکنده میشود. اما نوآوری خانگی جالبی وجود دارد که میتواند طعم این دسر را بهبود بخشد. این روگلاخها با مربای غلیظ پیازی تهیه شده که شامل سرکه بالزامیک، سماق و گشنیز است، سرو میشوند.
اسکالوپ صدف در گوشت
این اسکالوپهای دو لقمهای کوکتلی برای مهمانیها به سرعت آماده میشوند و حداکثر نیاز به 30 دقیقه برای آمادهسازی آنها دارید. اضافه کردن بیکن با طعم دودی به آنها اعتبار خاصی میدهد، اما همچنین میتوانید از پروشوتو یا پانستا استفاده کنید. در صورت لزوم، میتوانید مخلفات بیشتری به آنها اضافه کنید.
سیب زمینی خرد شده ترد با خیارشور و خامه
این سیب زمینیها را بعد از آبپز کردن تا حالت ترد خود را به دست آورند و سپس در تابهای متوسط اندازه با خیارشور و خامه تفت دهید. اضافه کردن خامه ترش به همراه سنبله جین، قلیه سالمون، پیازچه، شوید، جعفری، شلغم، چغندر و گل کلم ترشی، این مخلوط را به یک فینگر فود رنگارنگ و لذیذ تبدیل میکند.
گوگر با ماهی قزل آلا دودی، خاویار و پروشوتو
این پفکهای پنیری شیک در چند دقیقه آماده میشوند و به عنوان یک میانوعده یا انتخاب برای وعدههای غذایی مناسب عالی هستند. نصف آنها را با تکههای ماهی قزل آلا دودی و پروشوتو و نصف دیگر با خاویار و کرم فریش پر کنید. این فینگر فودهای زیبا و لذیذ حالا آماده مصرف هستند.
بروشتا گوجه فرنگی
هر مهمانی کوکتل تابستانی میتواند از بشقابی از بروشتا گوجه فرنگی استفاده کند. این پیش غذا در عرض چند دقیقه آماده میشود و به میزبان کمک میکند تا به راحتی میزبانی کند.
![بیسکویت پارمزان دو لقمه](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-61.jpg)
بیسکویت پارمزان دو لقمه
این بیسکویتها روی یک لایه از پنیر پارمزان خرد شده پخته میشوند، که نتیجه آن پوستهای ترد و خوشمزه در اطراف هر بیسکویت است. برای بهتر شدن طعم، میتوانید آنها را با کمی عسل یا با افزودن آویشن تازه یا پیازچه تازه به خمیر، متفاوت کنید و به آنها حالتی خوشطعمتر بدهید.
![فتا ترشی شده با دانه فلفل سبز](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-60.jpg)
فتا ترشی شده با دانه فلفل سبز
مرینه کردن فتا مکعبی یک فرآیند کمزحمت با نتیجهای عالی در طعم است. آن را با کراکر و میوه همراه کنید تا تخته پنیر خود را بهتر طعم دار کنید. بافت فتا به آن کمک میکند تا طعم دانههای فلفل سبز شور و تند را به خوبی جذب کند. برای بهترین نتیجه، فتا را قبل از مرینه کردن در آب نمک بندازید و سپس آب نمک را تخلیه کنید.
![مینی وج سالاد با سس آنچوی](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-59.jpg)
مینی وج سالاد با سس آنچوی
این مینی وجها در یک سس خامهای با طعم آنچوی پوشیده شده و در پانکو ترد لایروبی میشوند، که خوردن آنها را بسیار آسان میکند و تجربهای لذتبخش را برای مهمانانتان فراهم میآورد.
![کوکتل کنجد سیاه و سفید نمکی](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-58.jpg)
کوکتل کنجد سیاه و سفید نمکی
دوری گرینسپن، یک آشپز ماهر، میگوید: “این کوکیها با یک خمیر شیرین شروع شده و دانههای کنجد سیاه و سفید را روی آنها قرار میدهید، که این مواد غذایی غنی و خوشمزه را به شکلی منحصر به فرد بهبود میبخشد. افزودن بادام آسیاب شده به خمیر بر طعم کنجد آجیلی آن تأکید میکند.”
![صدف روی نیم پوسته با مینیونت رز](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-57.jpg)
صدف روی نیم پوسته با مینیونت رز
صدفهای بزرگ خود را، اغلب با مینیونت (سس سرکه) غنی شده با رز درخشان پوشانده که این ترکیب به آنها طعمی خاص و جذاب میبخشد.
![زیتون بو داده گیاهی](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-56.jpg)
زیتون بو داده گیاهی
این زیتونهای برشته با گیاهان، یک انتخاب ساده و شیک هستند که به راحتی آماده میشوند و میتوانند به هر دمایی سرو شوند، از جمله گرم یا در دمای اتاق.
![پاپ کورن با پسته کنجدی لعاب دار](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-53.jpg)
پاپ کورن با پسته کنجدی لعاب دار
ترکیب پاپ کورن با پسته لعاب دار، یک میانوعده شیرین و شور فوقالعادهای را ایجاد میکند که با کوکتلها بسیار سازگار است.
![قارچ پر شده با پنیر بز و آرد سوخاری](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-55.jpg)
قارچ پر شده با پنیر بز و آرد سوخاری
برای این لقمههای خوشمزه، قارچها با خامهای پر شده و روی آنها پودر سوخاری گیاهی تازه اضافه میشود. میتوانید آنها را قبل از مهمانی آماده کنید و بدون آرد سوخاری در یخچال نگه دارید.
![مینی پیتزا](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-52.jpg)
مینی پیتزا
این دستور بر اساس لمجون عربی است، که یک تکه خمیر نازک روی آن گوشت چرخکرده، سپس پخته میشود. گوشت بره چرخکرده با زیره، نعناع و آجیل کاج به آن طعم دلپذیری میدهد.
![بروشتا نخود گیاهی](https://tashrifatgolgasht.com/wp-content/uploads/2024/07/%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-54.jpg)
بروشتا نخود گیاهی
راز این بروشتای شگفتآور روغن زیتون است. پس از پختن نخودها با افزودن طعمدهندههای متنوع از جمله پیاز، پانچتا و هویج، او آنها را با روغن زیتون پوره میکند و سپس این پوره را روی نان پخش و با یک اندک روغن دیگر آن را تزئین میکند.
نوشته ۱۶ انتخاب فینگر فود برای مهمانیهای شما! اولین بار در تشریفات گلگشت. پدیدار شد.
source https://tashrifatgolgasht.com/%d9%81%db%8c%d9%86%da%af%d8%b1-%d9%81%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%87%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر